středa 26. března 2014

Začátek!

Ahoj! :)

vítám Vás na GimmeThatSwing blogu. Tedy vlastně budoucím foodblogu. Ano, název je poněkud zavádějící, protože moc swingu tu nebude (skoro nic konkrétně), zato se můžete těšit na desítky receptů na pečení. Na sladké pečení především. :)  
A proč to?
Protože to miluji! Miluji sezení v kavárnách, kde se můžu dívat na spousty zákazníků, jak si vychutnávají různé muffiny, koláče, zákusky a quiche. A já bych Vám ráda ukázala, jak si takové dobroty upéct i doma. Žádný profesionální pekař nejsem, jsem pouze mladá studentka (ne, nestuduji nic s cukrářstvím nebo potravinami) se zálibou v pečení, ale právě proto vím, co patří v dnešní době mezi nejpopulárnější zákusky.
Blog bych ráda rozdělila na dvě části. V té první na Vás bude čekat záplava receptů na výše zmiňované mňamky, v té druhé víceméně to stejné, akorát že zdravé (tím myslím opravdu zdravé, ne jen z celozrnné mouky...no, však uvidíte :))

Hned zítra se můžete těšit na první recept, kterým budou velmi oblíbené, klasické ....(překvápko)

Jen musím nejdřív doplnit zásoby :))

Pevně doufám, že se Vám po mých sladkostech bude chtít tancovat radostí stejně, jako za dob swingu (ať tu tedy taky něco k názvu máme)!





Žádné komentáře:

Okomentovat